Hallo Menno,

Ik zag dat je Oudewater al hebt. Het is inderdaad op de Waardsedijk, en het zijn een RK en Alg.
Groetjes Ineke.

In Oudewater zijn twee begraafplaatsen tegenover elkaar, als het goed is liggen deze aan de Waardsedijk. Misschien kan Hans Hoevenaar jullie het exacte adres geven en of het een alg.  of rk begraafplaats betreft. Hij is als het goed is met deze bezig. Anders kan ik a.s. maandag even kijken, dan kom ik er weer langs.
Groetjes Ineke

3

(8 reacties, geschreven in Vragen/opmerkingen)

Ik las vandaag een stukje van Shamrock, het fotograveren doe ik alleen, en als er stenen gedeeltelijk verscholen staan dan probeer ik ze van verschillende kanten of gedeeltes te fotograveren. Ook van liggende stenen maak ik verschillende foto's. Thuis zet ik het dan op de computer en kan dan aan de hand van de verschillende foto's de ik maak van een steen de gegevens noteren. Alle nummers van stenen die niet goed leesbaar zijn noteer ik. Met die lijst ga ik terug en controleer ik het en schrijf gelijk de gegevens op van niet goed leesbare stenen. Ook de stenen die niet goed zijn doe ik over. Er zijn tegenwoordig veel glimmende stenen. Bij de eerste keer lette ik daar niet goed bij op zodat ik mijzelf zag. Daar leer je van en nu probeer ik ernaast te gaan staan of iets schuin. Dat gaat goed. Ik kan het je aanraden om het ook te doen. Het is leuk om te doen. En je helpt weer andere.

Groetjes Ineke.

4

(0 reacties, geschreven in Vrijwilligers)

Las net onder in bewerking dat ik bezig ben met Stolwijk. Ik ben bezig met Zevenhuizen Zh
groetjes Ineke


Sorry Ineke

Foutje van mij.

Vrg,willem

5

(13 reacties, geschreven in Aankondigingen)

Ik heb vandaag voor het eerst een foto opgevraagd. Maar hoe kan ik hem vinden. Ben nieuw dus weet nog niet hoe het precies werkt.
m.v.gr. lientim